INTREBARI FRECVENTE SI INSTRUCTIUNI

Va rugam sa cititi intrebarile frecvente si instructiunile, inainte de a trimite un mesaj..

Cum comand produse de pe site ?

Navigand in magazinul nostrum online, puteti alege produsele dorite, este vorba despre pachete de produse, de exemplu 1000 de flyere sau 100 de carti de vizita. Apoi le adaugati la cosul de cumparaturi si finalizati comanda. Veti primi un e-mail de confirmare a preluarii comenzii ce va contine factura si termenul de executie, iar dvs. va trebui sa ne trimiteti raspuns cu grafica si specificatiile tehnice.

In cazul produselor complexe veti fi contactat telefonic de un reprezentant al departamentului nostru de relatii cu clientii.

Cum platesc produsele comandate ?

Plata pentru produsele comandate se poate face in avans sau ramburs la livrarea comenzii. Pentru produsele cu valoare mare se poate solicita avans. Plata la termen cu instrument de plata Bilet la Ordin avalizat sau Fila Cec, se poate efectua doar un urma evaluarii riscului la plata al firmei dumneavoastra.

Cum trimit grafica pentru executie ?

Grafica pentru tipar sau print alaturi de specificatii tehnice sau alte mentiuni se trimite ca raspuns al e-mail-ului de comanda. Este foarte important ca grafica pentru tipar sa contina bleed si sa corespunda dimensiunii dorite, font-urile trebuie sa fie convertite la curbe, culoarea neagra in text trebuie sa fie compusa doar din negru, nu creata din policromie, modul de culoare pentru imagini trebuie sa fie CMYK.

Grafica va fi verificata de catre specialistii nostri si veti fi notificat daca este nevoie sa o refaceti sau daca doriti sa o refacem noi si sa o ajustam pentru tipar.

Materialele pentru design grafic si aplicatii web se trimit spre centralizare, iar un reprezentant al departamentului de relatii cu clientii va fi mereu in contact cu dumneavoastra.

Cat dureaza realizarea comenzii ?

Realizarea unei comenzi dureaza intre 24 de ore si cateva zile. Veti fi anuntat la preluarea comenzii care este termenul de executie. In cazul in care din pricina noastra intervin modificari ale termenului de executie veti fi anuntat, iar daca grafica trimisa necesita ajustari termenul de executie se calculeaza de la data primirii informatiei optime pentru tipar sau print.

Pentru serviciile de design grafic sau aplicatii web, termenul de executie depinde de complexitatea lucrarii, iar clientul poate primi acces la lucrarea sa in diferite stadii de executie.

Cum primesc produsele si serviciile comandate ?

Pentru produsele tangibile marfa se poate ridica direct de la sediul nostru sau se expediaza oriunde in tara prin curier rapid. Colaboram cu firma de curierat Xcurier, aceasta oferindu-ne seriozitate si tarife optime pentru transport.

Pentru produsele intangibile, acestea se livreaza online in cazul design-ului grafic sau se instaleaza in contul de gazduire al clientului in cazul web site-urilor.

Cum raportez produsele neconforme ?

In cazul produselor tipografice si print-urilor de mari dimensiuni toate neconformitatile constatate trebuie raportate prin e-mail in cel mult trei zile de la livrarea comenzii, urmand ca apoi sa stabilim de comun acord care va fi modalitatea de solutionare a situatiei aparute. Nu sunt considerate neconformitati orice defecte datorate informatiei pentru tipar sau print transmise de client cu greseli de redactare, greseli de design sau cu formatarea eronata a culorii RGB / CMYK si care in urma tiparirii nu mai corespund asteptarilor clientului. Modalitatile de rezolvare a situatiilor de neconformitate aparute exclusiv din vina noastra sunt: acordarea unui discount ulterior, refacerea produselor, returnarea contravalorii produselor.

In cazul produselor de design acestea se verifica pas cu pas impreuna cu clientul pe parcursul realizarii lor, iar in cazul produselor web acestea se testeaza inainte de livrare si post-livrare, iar neconformitatile aparute in urma scenariilor de testare impuse de client se corecteaza pe loc.

Trimite un email
Departamentul nostru de relatii cu clientii va sta la dispozitie pentru preluarea comenzilor, informatii despre situatia comenzii dvs. precum si solicitari de oferte..