IDENTITATE VIZUALA

Prin marketing strategic definim modalitatea de a atinge obiective intr-o perioada data prin crearea unei strategii punctuale de actiune in vederea pozitionarii pe piata a unei companii sau a unui produs.

In marketingul strategic primul pas este analiza pietei si definirea scopurilor companiei in mediul concurential al pietei pe care activeaza sau urmeaza sa activeze. Urmatorul pas il reprezinta trasarea unor solutii si etape de actiunne, realizarea unui plan operational bine definit care sa aiba ca rezultate concrete si pozitive in activitatea companiei.

Marketing-ul strategic, reprezinta un mix de tehnici si tehnologii, ce inglobeaza, analiza, creatia si monitorizarea continua a efectelor implementarii planulu de marketing.

design identitate vizuala

STUDIO DE DESIGN - gama completa de servicii

Identitatea vizuala este de o importanta vitala pentru impactul si perceperea marcii de catre consumatori, crearea unei identitati puternice si memorabile ofera un grad mai mare de identificare a produselor si serviciilor oferite, dintr-o multitudine de alt concurenti. Identitatea insa nu inseamna numai o simpla sigla, ci un concept complex care integreaza strategia, misiunea si viziunea companiei pe piata.

Cel mai important factor in realizarea unei identitati potrivite pentru dumneavoastra, este intelegerea afacerii clientului, a publicului sau tinta, a viziunii si strategiei de dezvoltare a afacerii sale.

Materialele publicitare de succes sunt acelea care prezinta compania, produsul sau serviciul in asa fel incat sa se creeze intentia de cumparare. Aceasta inseamna ca flyerele, pliantele, cataloagele sau revistele publicitare trebuie sa ofere informatii concise, bine structurate si asezate in pagina in mod atragator.

Toate aceste aspecte cumulate impreuna cu o executie de calitate, transforma produsul finit intr-un instrument de promovare de succes care poate ramane mult timp in posesia potentialului client garantandu-va o rata mare de feed-back la campania dvs.

Ambalajul are un rol important in stabilirea deciziei de cumparare, acesta fiind responsabil de prima impresie lasata clientului, inainte de a afla cat de bun este un anumit produs va rrebui sa-l alegem dintre alte cateva produse similare, iar ceea ce ne atrage este ambalajul.

Noi tratam realizarea ambalajului cu multa seriozitate si profesionalism, fiind constienti ca acesta face produsul sa se vanda, iar rezultatele muncii noastre se regasesc in cresterea afacerii clientului.

VREI SA-TI FACI PRODUSELE SI SERVICIILE MAI ATRACTIVE ?