Despre noi

Vertical Print Group este o companie specializata in oferirea de solutii integrate pentru promovarea online si offline, ce reuneste un studio de design grafic, un dezvoltator de solutii web, o tipografie si un departament de print digital. Istoria noastra incepe in anul 1999 si de atunci am continuat sa oferim clientilor produse publicitare cu impact semnificativ in evolutia pozitiva a afacerilor acestora.

Vertical Print Group reprezinta rodul maturitatii unui nucleu managerial cu vasta experienta in publicitate, precum si sinergia activitatilor de creatie si productie publicitara intr-o singura companie.

De-a lungul a 14 ani in domeniul publicitatii am adunat experienta necesara pentru a putea oferi beneficiarilor nostri solutiile optime pentru promovare afacerilor, pentru cresterea cotei de piata si obtinerea unui feedback pozitiv din partea clientilor. In egala masura am dezvoltat capacitatile de productie in domeniul tipografic si al print-ului digital, din dorinta de a oferi servicii complete putand controla toate fazele executiei produselor publicitare, din stadiul de creatie si pana la livrarea lor spre beneficiar. In paralel divizia de web design s-a dezvoltat colateral oferind servicii de gazduire de calitate pe servere proprii

Publicitatea bine facuta este cea care ofera potentialului cumparator o experienta memorabila din toate punctele de vedere, de la ingeniozitatea campaniei, la expresivitatea conceptiei grafice si pana la calitatea produsului publicitar livrat.

VREI SA-TI FACI PRODUSELE SI SERVICIILE MAI ATRACTIVE ?