PR & Social Media

Serviciile noastre de PR & Social Media au rolul sa creeze legatura dintre brand/produs si publicul tinta. Specialistii nostri vor gandi o strategie de comunicare si va vor oferi solutii pentru atingerea publicului vizat.

Servicii de PR & Social Media

Strategia noastra de comunicare va cuprinde mai multe etape:

  • identificarea mesajului optim.
  • dezvoltarea unei strategii de comunicare prin caile disponibile si cautarea de noi oportunitati de comunicare.
  • implementarea strategiei de comunicare prin caile accesibile.

Comunicarea cu clientii are un rol important in marketing si serveste in primul rand dezvoltarii brandului. O imagine buna aduce mai multa credibilitate si implicit mai multe vanzari de produse.

In secolul nostru cele mai importante cai de comunicare au devenit sistemele Social Media cu ajutorul carora noi implementam strategiile noastre de comunicare.

Serviciile de promovare online in social media pot avea ca obiective vizite catre siteul de prezentare cat si intarirea credibilitatii a utilizatorilor in brandul dvs.

Intarirea credibilitatii in brand

O parte importanta in dezvoltarea brandurilor este promovarea online cu ajutorul tehnicii de banner adwertising. Acest tip de promovare online nu intotdeauna ofera vizitatori foarte multi dar ajuta la mediatizarea firmei si intareste credibilitatea viitorilor client in brandul promovat.

Mesajul de cele mai multe ori este subliminal, un banner bine creat intotdeauna contine produsul si logoul unu langa altul pentru a ajuta vizitatorii ca in timp sa asocieze brandul si produsul promovat.

Strategie de promovare online pentru cresterea vanzarilor

Pentru cresterea vanzarilor, metoda de promovare este aleasa in functie de produsul care se promoveaza. Unele produse pot fi promovate foarte usor cu tehnicile de Social Marketing, alte produse necesita o promovare cu adwords.

Ambele tehnici ofera posibilitatea de targetare pe  geolocatie,varsta, interes si alte criterii necesare pentru alegerea clientului interesat. Alegerea tipului de promovare se face impreuna cu clientul si se ajusteaza conform statisticilor de vanzari.

pr social media

VREI SA-TI FACI PRODUSELE SI SERVICIILE MAI ATRACTIVE ?