Tipografie

Serviciile noastre tipografice se bazeaza pe o experienta de peste 12 ani in domeniu, timp in care am acumulat experienta si am desfasurat un proces continuu de dotare cu tehnica de ultima generatie, cu ajutorul careia suntem in masura sa abordam toate tipurile de tiraje si sa efectuam o gama larga de finisar tipografice.

Dotarea tehnica este compusa din utilaje de tipar offset, tipar digital, echipamente de finisat, echipamente automate de adunat, capsat, brosare cu termoclei, stantare, infoliere si laminare.

Produsele noastre, precum flyere, pliante, cataloage, brosuri, reviste, mape de prezentare, carti sau calendare sunt livrate cu promptitudine catre clientii nostri din intreaga tara.

Oferim asistenta la pregatirea lucrarilor pentru tipar in asa fel incat fisierele grafice trimise de client sa fie optime pentru incadrarea pe utilaje atat din punct de vedere a calibrarii cromatice cat si al mahetarii lucrarilor.

Suntem constienti ca materialele tiparite de noi, ii reprezinta pe clientii nostri si este o investitie pe care acestia o faca in vederea cresterii propriei lor afaceri, tocmai de aceea, raportul optim dintre calitate si pret sunt factorul determinant care ne difeentiaza pe o piata extrem de concurentiala cum este cea de tipar.

VREI SA-TI FACI PRODUSELE SI SERVICIILE MAI ATRACTIVE ?