Tipar offset

Tiparul offset este o tehnologie de tiparire pentru tiraje, mari si foarte mari, de la cateva mii, pana la sute de mii de exemplare. Caracteristica tiparului offset este aceea ca pretul unitar al produsului finit scade odata cu cresterea tirajului. Astfel se obtine un pret competitiv, in care costurile fixe generate de tipar se amortizeaza perfect.

Procesul e tiparire offset garanteaza o calitate sporita a informatiei imprimate, datorita separatiei culorilor si dozarii precise a acestora. Desiometrul mesei de control verifica si ajusteaza dozarea pe intreg parcursul procesului de imprimare.

In plus, lucrarile realizate pe tipar offset se preteaza tuturor tipurilor de finisare, laminare, lacuire offset, lacuire selectiva UV sau emboss. Aceasta deoarece tiparul offset se realizeaza la rece, spre deosebire de cel digital, iar materialul imprimat sufera o prelucrare chimica redusa.

Datorita avansului tehnologic si dotarilor de ultima generatie tiparul offset ofera si timpi de executie din ce in ce mai redusi, putem realiza tiraje de cateva mii de brosuri sau cataloage, ori cateva zeci sau sute de mii de pliante sau flyere in doua sau trei zile. In functie de finisarea necesara si de fluxul de productie, putem asigura temrne de productie scurte pentru tiraje mari.

VREI SA-TI FACI PRODUSELE SI SERVICIILE MAI ATRACTIVE ?